Over de freelance podcast

Waarom is er eigenlijk nog geen podcast die gaat over freelancen? Inmiddels zijn er meer dan 1.1 miljoen zzp-ers in Nederland. Allemaal ondernemers met vraagstukken, kennis, ideeën en ervaringen. Hoe mooi zou het zijn als we in een podcast deze kennis en ervaringen kunnen delen en hiermee andere freelancers kunnen helpen, inspireren en enthousiasmeren? En wat bizar dat er voor deze belangrijke, grote doelgroep nog niets bestaat? Dat was wat wij tegen elkaar zeiden. En als echte ondernemers betaamd zijn wij het ook maar gelijk gaan doen! Veel luisterplezier bij de freelance podcast.

Wie zijn wij?

Edwin is een marketeer met vijftien jaar ervaring, waarvan de laatste tien als freelancer. Hij kan moeilijk stilzitten en is altijd bezig met een projectje hier en daar. In 2021 werd hij vennoot in een Amerikaanse contentsite over Tiny Houses. In 2022 publiceerde hij zijn boek SUPERFREELANCER. Ook post Edwin elke dag op Linkedin en vanaf nu is hij dus co-host van de Freelance Podcast! Lees meer over Edwin op Edwin.nl.

Lars Evers is co-founder van online freelance platform Jellow. Meer dan 50.000 freelancers uit Nederland en België zijn aangesloten bij het platform en vanuit die hoedanigheid krijgt hij vaak vragen over ‘alles wat over freelancen gaat’. Zowel van freelancers als van opdrachtgevers. Lars is met zijn gezin woonachtig in Eelderwolde (net onder de stad Groningen) en naast zijn werk houdt hij van sporten (tennis, golf, fitness, etc.) en koken. Hij houdt van een serieus gesprek, maar ook van een goede grap op zijn tijd.

Vanaf begin mei (2022) kun je om de week luisteren naar een nieuwe aflevering van ‘De Freelance Podcast’ waarin Edwin en Lars in gesprek gaan met freelance experts. Elke aflevering wordt er een nieuw thema aangestipt waarin praktische tips worden genoemd die zowel de beginnende als de ervaren freelancers kunnen helpen.