Over de freelance podcast

Waarom is er eigenlijk nog geen podcast die gaat over freelancen? Inmiddels zijn er meer dan 1.1 miljoen zzp-ers in Nederland. Allemaal ondernemers met vraagstukken, kennis, ideeën en ervaringen. Hoe mooi zou het zijn als we in een podcast deze kennis en ervaringen kunnen delen en hiermee andere freelancers kunnen helpen, inspireren en enthousiasmeren? En wat bizar dat er voor deze belangrijke, grote doelgroep nog niets bestaat? Als het een echte ondernemer betaamd ben ik ook maar gelijk gaan doen! Veel luisterplezier bij de freelance podcast.

Wie is Lars?

Lars Evers is co-founder van online freelance platform Jellow. Meer dan 60.000 freelancers uit Nederland en België zijn aangesloten bij het platform en vanuit die hoedanigheid krijgt hij vaak vragen over ‘alles wat over freelancen gaat’. Zowel van freelancers als van opdrachtgevers. Lars is met zijn gezin woonachtig in Eelderwolde (net onder de stad Groningen) en naast zijn werk houdt hij van sporten (tennis, golf, fitness, etc.) en koken. Hij houdt van een serieus gesprek, maar ook van een goede grap op zijn tijd.

Vanaf begin mei (2022) kun je om de week luisteren naar een nieuwe aflevering van ‘De Freelance Podcast’ waarin Lars in gesprek gaat met freelance experts. Elke aflevering wordt er een nieuw thema aangestipt waarin praktische tips worden genoemd die zowel de beginnende als de ervaren freelancers kunnen helpen.